Korumar

Omgeving

Binnen het terrein van het hotel is veel te beleven.  In de directe omgeving nog veel meer! Wilt u een uitstapje maken? Bekijk dan hier onze suggesties.

En klein parkje ligt op loopafstand het hoofdgebouw. Voor een kleine wandeling is dit parkje aan te raden. Het gezellige centrum van Kusadasi ligt op 2 kilometer. In het centrum komt u een grote variatie aan restaurants en bars tegen.

Hotels zijn verspreidt over de 4 kilometer breedte. Bars, restaurants en winkels zijn dus over de hele stad te vinden. Het centrum van Kusadasi is het mooist. Hier komt u eeuwenoude Turkse cultuur tegen. Markten en kleine speciaalzaken kenmerken de Turkse handelaren.

Bijna elk winkeltje of kraampje heeft zich gespecialiseerd in iets simpels. Vooral de Turkse lekkernijen zijn goed vertegenwoordigd op de markten. Vraag bij aanschaf naar een verpakking die geschikt is voor in het vliegtuig. Meestal hebben winkeleigenaren goed afsluitbare zakken die u kunt krijgen zonder bijbetaling.

Kusudasi heeft momenteel 47.000 inwoners en trekt daarnaast duizenden bezoekers per jaar. Het centrum is een mix met overdag activiteiten en gezellige terrassen en ’s avonds een bruisend uitgaansleven in bars en discotheken. De stad heeft mooie stranden en een grote jachthaven. Van uit deze haven worden ook boottochten gehouden.

Vraag ter plaatse bij de receptie van Korumar of in een informatiepunt in het centrum naar prijzen en opties van deze tochten. Prijzen kunnen verschillen in prijs. Het is dan ook aan te raden om goed te informeren naar de prijs, duur en drankjes/hapjes van een boottocht.

Wilt u de Turkse cultuur ervaren? Bezoek dan eens één de moskeen in Kusadasi. Niet alle moskeen zijn ingericht voor toeristen, dus het beeld dat u krijgt is precies zoals het volgens de Turkse cultuur en grootste geloofsovertuiging in Turkije (de Islam) is bedoeld.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 587 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen